نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) مأموران اطلاعاتی آمریکا با دستمزد روزانه هزار دلار عازم غزه می‌شوند نخست‌وزیر مالت: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین یک مسئولیت اخلاقی است شیخ نعیم قاسم: آمریکا مسئول شرایط فعلی است عراقچی: راهکار‌های عمان برای رفع موانع در مذاکرات بررسی می‌شود امیر دریادار سیاری در مشهد: ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد شمخانی: صدای تهدید‌ها از سوی آمریکا کاملاً خاموش شد کاردار فرانسه به وزارت خارجه ایران احضار شد رژیم صهیونیستی بودجه کم آورد تصویب لایحه حفظ کرامت ‌و حمایت از زنان و خانواده در کمیسیون اجتماعی مجلس دیدار نماینده جدید فائو با عراقچی دیوان سلطنتی عمان زمان سفر پزشکیان به این کشور را اعلام کرد خنثی‌سازی حمله پهپادی اوکراین علیه بالگرد حامل پوتین در کورسک تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه
سرخط خبرها

رئیس بانک مرکزی: مشکلی در تأمین ارز نداریم| آئین‌نامه پرداخت تسهیلات کارمندان بانک‌ها ابلاغ شد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۱۶۴۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶
رئیس بانک مرکزی: مشکلی در تأمین ارز نداریم| آئین‌نامه پرداخت تسهیلات کارمندان بانک‌ها ابلاغ شد+ فیلم
رئیس کل بانک مرکزی گفت: آئین‌نامه پرداخت تسهیلات به کارمندان، هم برای بانک‌های دولتی و هم بانک‌های خصوصی توسط بانک مرکزی طراحی و ابلاغ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا فرزین از افزایش ناظران در بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات خبر داد و اظهار داشت: براساس صدور دستورالعمل مجدد بانک مرکزی، تعداد ناظران را افزایش دادیم و در بخشنامه هم آمده است که بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات خُرد اجازه درخواست بیش از یک ضامن را ندارند و اگر بانکی مرتکب تخلف شد، برخورد خواهیم کرد.

رئیس کل بانک مرکزی درباره تسهیل پرداخت وام ازدواج گفت: وام ازدواج در دو ماهه اول امسال با تأخیر پرداخت شد. به‌همین دلیل در انجام وظایف نظارتی خود به موضوع ورود کرده و پرداخت را تسهیل کردیم که این روند ادامه دارد تا در باقی ماه‌های سال وام ازدواج به‌موقع پرداخت شود.

فرزین در پاسخ به برخی گزارش‌های منتشره درباره پرداخت وام‌های چند میلیاردی به کارمندان بانک‌ها توضیح داد: کارمندان بانک‌ها باید بر‌اساس آئین‌نامه مصوب سال گذشته ابلاغی دولت به بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی، تسهیلات بگیرند و این پرداخت‌ها نیز نیازمند تأیید دو نفر در دولت، یعنی رؤسای سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی است.

وی تصریح کرد: بانک‌های خصوصی برای پرداخت تسهیلات به کارکنان خود آئین‌نامه‌ای نداشتند، اما امسال در قانون مصوب شده که آئین‌نامه پرداخت تسهیلات به کارمندان، هم برای بانک‌های دولتی و هم بانک‌های خصوصی توسط بانک مرکزی طراحی و ابلاغ شود که این اقدام در بانک مرکزی اعمال شد و امسال بانک‌های خصوصی هم تابع آیین‌نامه قرار گرفتند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بر خلاف کارمندان دستگاه‌های اجرایی که می‌توانند از چند بانک وام بگیرند، کارمندان بانک مرکزی از هیچ مرجعی جز بانک مرکزی اجازه ندارند وام بگیرند و در واقع برای آن‌ها در این زمینه محدودیت قرار داده شده است.

فرزین در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه چرا بانک مرکزی درباره اینکه جمع وام بانکی کارمندانش چه میزان بوده گزارشی ارائه نکرده است، اعلام کرد: گزارش پرداخت وام به کارکنان بانک مرکزی منتشر خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی درباره گشایش‌های اقتصادی در دولت سیزدهم گفت: به دلیل صادرات خوب غیرنفتی مشکل خاصی در تأمین ارز نداریم. اگر چه تحریم‌ها ممکن است ما را با تأخیر در کار مواجه کند، اما برنامه‌های ما در این زمینه با قوت ادامه دارد و امیدواریم شاهد اتفاق‌های خوبی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->